In Memoriam Gildezuster Mien Schellekens – Versteijnen

Op de ochtend van Paaszaterdag bereikte ons het droevige bericht dat onze Gildezuster Mien Schellekens – Versteijnen op 86-jarige leeftijd was overleden. Op donderdag 13 april namen wij afscheid van haar met Gilde-eer in het crematorium te Tilbrug. Mien was een zeer gewaardeerd lid van ons Gilde, waarvoor zij vele hand en spandiensten verrichtte. Mien was jarenlang onze Gilde Koningin en Keizerin aan de zijde van haar vorig jaar overleden echtgenoot Harrie Schellekens. Mien was altijd aanwezig tijdens onze Gildeactiviteiten en voorzag onze Gildeleden van een hapje en een drankje, stond altijd achter de bar en poetste regelmatig onze Gildehuis. Mien was ook jarenlang lid van onze activiteitencommissie en verzorgde in die rol ook mede onze jaarlijkse Teerdag, maar ook de bekende kaartavonden van ons Gilde in de winterperiode. Mien zorgde ook jarenlang, eerst samen met haar echtgenoot Harrie en later alleen, voor de kaarsjes in de Oude Toren. Zij ging daar dagelijks heen om nieuwe kaarsjes te brengen en het offerblok te legen.

Foto: Hans Sparidans

Lieve Mien, het zal niet meevallen om de leegte die jij achterlaat weer op te vullen. We zullen nog vaak aan je denken.

Het gilde Sint Joris en Sint Sebastiaan

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.