Gilden bij St. Job viering

Zondagmorgen 14 mei jl. verzamelden het Gilde St. Hubertus uit Berkel en het Gilde St. Joris en St. Sebastiaan uit Enschot-Heukelom zich om 9.30 uur bij de Oude Toren te Enschot. Van daaruit trokken zij gezamenlijk met slaande trom naar de St. Caeciliakerk te Enschot. Een uurtje vroeger dan andere jaren bij de St. Job-viering, maar ach, het was mooi weer. Aangekomen bij de kerk trokken zij samen met pastoor Dorssers en diaken Van Kuijk de kerk in om daar vervolgens de H. Mis op te luisteren. Na afloop van deze viering, waarin gezongen werd door het gemengd koor, werd buiten op het plein voor de kerk een vendelgroet gebracht door de vendeliers van St. Joris en St. Sebastiaan. Terwijl het plein verder werd opgebouwd voor het St. Job pleinfeest, konden de Gildeleden nog genieten van een welverdiende kop koffie en een drankje.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.