Start 2019 Gilde St. Joris en St. Sebastiaan

Het jaar 2019 is ook voor het Gilde St. Joris en St. Sebastiaan weer begonnen. Op zondag 6 januari hielden wij onze traditionele jaarvergadering in ons gildehuis “’t Schuttersheike” te Heukelom. Hierbij keken we terug naar 2018 met het jaarverslag en keken we ook vooruit naar 2019 met onze activiteitenkalender. Uiteraard was er ook gelegenheid om elkaar een goed nieuwjaar te wensen.

Op zaterdag 19 januari hielden wij onze jaarlijkse Teerdag. Om half 11 verzamelen bij de Oude Toren om daarna onder tromgeroffel op te trekken naar de St. Caeciliakerk om daar samen een Gildemis te vieren. Aansluitend was er voor alle Gildeleden en genodigden een koffietafel bij restaurant ‘Onsz’. Een drietal gildeleden werd gehuldigd: Janneke Strijbosch-Kools vanwege haar 25-jarig lidmaatschap en Jef van Rijzingen en Jan van Spaandonk vanwege hun 40-jarig lidmaatschap. Daarna werden de jaarprijzen over 2018 voor onze schutters uitgereikt. Wilfried Michels werd algemeen kampioen over 2018, Noud van Vught werd kampioen opgelegd en Wilfried Michels werd kampioen vrije hand. Hierna had de activiteitencommissie een levend ganzenbordspel voor ons in petto, waarmee de middag verder gezellig werd doorgebracht.

v.l.n.r. Jan van Spaandonk, Jef van Rijzingen, Janneke Strijbosch-Kools, Koning Anthony Wehmeijer

Op zondag 27 januari werd het nieuwe jaar gestart voor onze geweerschutters met de wedstrijd om de “Van Spaandonk”-bekers. De eerste prijs bij het onderdeel opgelegd ging naar Iwan Michels en de eerste prijs vrije hand ging naar Jeroen Bierens.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.