Welkom Fair nieuwe inwoners Berkel-Enschot

Op zaterdag 19 november jl. nam ook ons gilde St. Joris en St. Sebastiaan deel aan de Welkom Fair voor de nieuwe inwoners van Berkel-Enschot. Veel van onze verenigingen presenteerden zich op deze middag en de nieuwe inwoners kwamen ook kijken bij de stand van ons Gilde. Direct nieuwe leden werven was er helaas niet bij, maar we konden ons presenteren en vertellen wat een schuttersgilde zoal doet. Wie weet is de interesse gewekt bij enkele van onze dorpsgenoten.

Op zaterdag 3 december gaande leden van ons gilde een onderlinge schietwedstrijd houden in het traditioneel Brabants wipschieten. Dit zal uiteraard plaatsvinden op ons Gildeterrein aan de Laag Heukelomseweg achter Café Mie Pieters, aanvang 13.00 uur. Nieuwsgierig geworden? Kom eens een kijkje nemen deze middag.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.