Succes schutters St. Joris en St. Sebastiaan

Zondag 15 november jl. was weer een drukke dag voor de gildeleden van Sint Joris en Sint Sebastiaan. Onze twee jongste leden, Ivo en Jaap ’t Hoen namen deel aan het jeugd indoor Vendeltoernooi bij het St. Jorisgilde te Hoogeloon. Helaas vielen zij niet in de prijzen, maar ze worden steeds beter. Dat biedt goede hoop voor het volgende jaar.

Op het schietterrein van St. Joris te Gilze werd het Driebonden kampioenschap verschoten. Ons gilde was vertegenwoordigd door één viertal schutters voor het onderdeel opgelegd en één viertal voor het onderdeel vrije hand. Onze jeugdkoning Henri Michels mocht bovendien meestrijden bij de koningen opgelegd. De viertallen vielen helaas niet in de prijzen, maar Henri wist bij het onderdeel koningen opgelegd te winnen en mag zich het komende jaar Koning opgelegd van de Driebonden noemen. Zijn vader Wilfried Michels wist het onderdeel Korpskampioen vrije hand te winnen, zodat er toch weer twee mooie bekers mee naar huis mochten.

IMG_3619                IMG_3618

Nog even alle kaartliefhebbers herinneren aan het feit dat er op woensdagavond 18 november en op 16 december weer gerikt en gejokerd kan worden bij Café Mie Pieters, aanvang 19.30 uur.

Zijn deze mooie gilde activiteiten wellicht ook iets voor u? Neem contact met ons op.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.