Eerbetoon aan Gildekeizer Harrie Schellekens

Dit voorjaar moest ons Gilde geheel onverwachts afscheid nemen van haar Keizer Harrie Schellekens. Op zaterdag 9 juli jl. werd de as van onze Keizer, Harrie Schellekens, uitgestrooid op ons terrein, in aanwezigheid van de naaste familie, goede vrienden en onze gildeleden. Als eerbetoon aan onze allereerste Gilde Keizer werd bij onze 2e schietboom een naambord onthult, waardoor deze voortaan de naam draagt “Keizerboom, Harrie Schellekens, 2009 – 2022”. Op deze schietboom zijn vele houten vogels geplaatst, door Harrie vervaardigd, om vervolgens naar beneden geschoten te worden. Op deze manier zal Harrie steeds bij ons Gilde aanwezig blijven.

Op zaterdag 2 juli jl. werd bij ons Gilde de jaarlijkse schietwedstrijd om de Bombay Adelaar gehouden. Een prachtig zilveren pelikaan die haar jongen voedt met haar eigen bloed, een bijbelse afbeelding. Tijdens deze wedstrijd werden beide onderdelen, opgelegd en vrije hand, gewonnen door Wilfried Michels, onze deken-schrijver.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.