Jubilarissen Gilde St. Joris en St. Sebastiaan

Op zaterdag 18 juni vond op ons gildeterrein de jaarlijkse wedstrijd plaats om de Kermisbekers, met aansluitend de jaarlijkse BBQ voor onze leden. Tijdens dit samenzijn mochten wij een vijftal jubilarissen huldigen van ons gilde. Piet Priems was 2 jaar geleden al 25 jaar lid, maar vanwege alle corona perikelen hadden we nog geen kans gezien hem te huldigen.

Anthony Wehmeijer is inmiddels 40 jaar lid van ons Gilde en we mochten ook 3 dames huldigen: José Kolk, Annie Robben en Mien Schellekens waren alle drie 25 jaar lid bij ons Gilde. We konden de jubilarissen een mooie zilveren herinneringsspeld overhandigen en een mooie bos bloemen.

Verder overhandigden we een zilveren herinneringsspeld aan onze voormalige jeugdkoning Jeroen Bierens als dank voor zijn inzet een jaar lang als jeugdkoning van ons Gilde.

En natuurlijk werd er ook geschoten: Bij de wedstrijd opgelegd wipschieten ging de kermisbeker naar Wilfried Michels en bij het onderdeel vrije hand schieten ging de Kermisbeker naar Iwan Michels.

Daarna werd er nog volop genoten van de BBQ! Interesse in ons Gilde? Kom eens langs op onze wekelijkse oefenavond op woensdag avond vanaf 19.00 uur op ons terrein achter Café Mie Pieters te Heukelom. Graag tot ziens!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.